fbpx

Köögikapid - Kammono P
Köögikapid - Kammono F
Tootesari - Amber
Tootesari - Diana


Toodete tarne toimub vastavalt tooteinfos määratud tarneajale.

Mobecor OÜ ei vastuta toote kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui toote kohaletoomise viibimine on tingitud asjaolust , mida Mobecor OÜ ei saanud mõjutada ning mille saabumist Mobecor OÜ ei näinud ette ega võinud ette näha (vääramatu jõud).

Erandjuhtudel võib ette tulla toodetel lühemaid tarneaegasid (kui tooted on laos saadaval) ja pikemaid tarneaegasid, mis ei sõltu Mobecor OÜ-st. Sellisel juhul teavitatakse ostjat esimesel võimalusel.

Kui olete ühe tellimusega tellinud erineva tarneajaga tooteid siis tellimuse kättetoimetamise aeg arvestatakse kõige pikema tarneajaga toote järgi.

Sooritades ostu Mobecor OÜ internetipoest maksumusega üle 500 EUR toimetame Teile kauba Eesti piires näidatud aadressil elamu välisukseni tasuta (välja arvatud saared- Saaremaa, Hiiumaa).
Tasuta transport üle 500 EUR maksumusega tellimusele kehtib vaid vabriku poolt pakendatud kaubale.  Alla 500 EUR ostu puhul lisandub (20€) transpordikulu. Tellides saartele, lisanduvad lisatranspordikulud, mis eelnevalt kliendiga kokku lepitakse.


Kaup transporditakse elamu väisukseni või lähima kohani, kuhu on võimalik ligi pääseda kaubikuga. Transport ei sisalda kauba tõstmist tuppa ega kokku monteerimist.

Kui kauba kogumaksumus on tellimise hetkel 500.-EUR ning klient soovib hiljem loobuda osaliselt tellimusest ning kogusumma jääb alla 500.-EUR tuleb kliendil tasuda transpordikulu 20.-EUR

Soovikorral on võimalik tooteid tarnida ka teistesse riikidesse. Sel juhul tuleb tarneaeg ja saatekulu täpsustada eelneva päringu teel.

Tarneaeg

Täpsemat infot tarneaja kohta küsige klienditeenindajalt e-kirja teel: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil Tel: +372 581 36778

Anname Teile pärast tellimuse sooritamist alati teada, millal kaup orienteeruvalt kohale jõuab.
Tellimus läheb töösse, kui on tasutud 50% tellitud kauba maksumusest või järelmaksu sissemaks. 
Kauba väljastame, kui kaup on tasutud 100%.